top of page
About Us
neue-logo-soft.png
neue-namelogo-soft-pink.png
jandq-lovsta.jpg

Jessica Svedjerot

Jag som driver företaget Horses and People heter Jessica Svedjerot och jag har på ett eller annat sätt arbetat och utbildat mig inom häst i över 20 år, allt från ridning och tävling, till ridskoleverksamhet, träningar och behandling.

Min filosofi och mål som tränare, equiterapeut och ryttare är framförallt att själv fortsätta utvecklas och lära, Detta för att sedan kunna dela med mig av kunskap och erfarenhet till hästägare och ryttare så de i sin tut ska kunna utvecklas tillsammans med sin häst. Kombination av utbildning och erfarenheten att arbeta med hästens rörelseapparat gör att jag brinner för att hjälpa hästägare att förstå hur de ska arbeta med sin häst för att på bästa sätt öka både hållbarhet och prestation. 

Prioritera hästens välmående och glädje till arbete och se ett helhetskoncept är saker som känns viktiga för mig.

 

Kunskap

Utveckling

Glädje

Hållbarhet

bg-cloud-misc.png

Var tacksam för den häst du har och skapa de bästa förutsättningarna för din vän och träningspartner att prestera efter bästa förmåga.

Tjänster
Träning
Kom till mig
01082019-IMG_3033-2.jpg
Behandling

Utbildad Equiterapeut och akupunktör.

Har sedan 18 år tillbaka arbetar med att behandlat hästens rörelseapparat. Jag behandlar framförallt med akupunktur och laser. Men vid behov jobbar även med att löser låsningar och spänningar för ökad rörlighet. Jag tycker det är viktigt att se en helhetsbild av hästen och att utbilda och informera hästägare/ryttare hur de på bästa sätt kan förebygga framtida problem med sin häst.              

16052020-IMG_8799.jpg
Träning

Utbildad C-Tränare i dressyr.

Jag tycker träning ska vara roligt och utvecklande för både häst och ryttare, det gäller att kunna motivera hästen att vilja arbeta och tycka att det är kul att gå till jobbet. Mycket vikt läggs på liksidighet, reaktivitet och ryttarens sits och inverkan för att skapa bästa förutsättningarna för att hästen ska kunna arbeta rätt, vara lösgjord och framförallt hållbar!

Att skapa en medvetenhet och kunskap hos ryttaren att ge korrekta och effektiva hjälper för att ge hästen förutsättningar att utföra det man ber den om.
Tränar ekipage från nybörjare upp till MsvA.

07072020-IMG_6257.jpg
Häst uppstallad hos mig

Finns möjlighet att lämna din häst eller ponny hos mig på vidareutbildning/rehabilitering/igångsättning/tävling.

Hästen blir utbildad dressyr med utbildningsskalan som grund. Det ingår varierad träning uppsuttet och från marken efter överenskommelse, med tömkörning och arbete med bommar.
Alternativt rehabträning och behandling enligt veterinärens rekommendationer.

Tjänster

bg-cloud-misc.png

 

PRIS BEHANDLING


850kr inkl moms
Milersättning 25kr milen tillkommer - vid fler i samma stall delas milkostnad.
Avbokning skall ske senast 24h i förväg annars debiteras full taxa.

 

PRIS TRÄNING


45min    450kr   inkl moms
30 min    400kr  inkl moms


PRIS UPPSTALLNING I TRÄNING/REHAB


 Månad                 10.400kr ink.moms
7 - 14 dagar             2.800kr ink.moms/Vecka


                    

Testimonials
Contact Us
bottom of page