top of page
bg-gradient-blue-softcloud.png
About Us

Träning

Utbildad C-Tränare i dressyr

Jag tycker träning ska vara roligt och utvecklande för både häst och ryttare, det gäller att kunna motivera hästen att vilja arbeta och tycka att det är kul att gå till jobbet. Mycket vikt läggs på liksidighet, reaktivitet och ryttarens sits och inverkan för att skapa bästa förutsättningarna för att hästen ska kunna arbeta rätt, vara lösgjord och framförallt hållbar! Att skapa en medvetenhet och kunskap hos ryttaren att ge korrekta och effektiva hjälper för att ge hästen förutsättningar att göra det man ber den om. Tränar ekipage från nybörjare upp till MsvA.

Ryttaren utbildas till att få ökad förståelse för sina hjälper och får med sig bra verktyg och övningar hem för att kunna fortsätta arbeta och utvecklas mellan träningstillfällena. Vi lägger även tillsammans upp  både en kortsiktig och långsiktig plan för ridning/tävling.

Jag föredrar att hålla 45 min lektion där hästen är framskrittad ev lite joggad. Jag uppskattar att vara med från början av passet för att se hur hästen rör sig men även då många behöver hjälp även vid framridning för att få hästen lösgjord och genomsläpplig.  Man även hinner prata både före och efter utan stress vilket är en viktig del av träningen för att man som ryttare ska kunna fortsätta arbetet hemma mellan träningarna.

Har fortfarande även enstaka 30 min lektioner, då för nybörjare och unghästar som inte orkar 45 min. Eller ekipage och hästar som  är på en nivå att klara framridning på egen hand.

Pris 45min 450kr
Pris 30 min 400kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


14062020-_MG_2551.jpg

Tömkörning och Uppsutten hjälp

Erbjuder även uppsutten hjälp för den som behöver hjälp att rida och utbilda sin häst.

Finns också möjlighet att få hjälp att tömköra sin häst eller ta lektioner i tömkörning. 30 min 400kr på framskrittad häst.

 

Contact Us
bottom of page